Ronsel Pan

Ronsel Pan

A Coruña, 1980

Biografía

A Coruña, 1980.
Licenciada en Ciencias Políticas na especialidade Relacións Internacionais na USC no ano 2003 cun Erasmus en París (Institut d'études politiques) no 2002.
No ano 2004 reliza un DEA chamado Temps et Territoires  na Académie  de Nantes.
No 2005 entra en Comunicación Audiovisual na USC facendo un intercambio na ENAP ( Escuela Nacional de Artes Plásticas, UNAM, México D.F).
 
Ficha en AELG

Filmografía

Videopoemas:

  • Cuestión (2007)
  • Area (2012)
  • Lenzos (2013)
  • Solpor (2013)
  • México (2013)
  • Vento (2013)
  • Flashes (2013)
  • Corazón (2014)
  • Primavera (2014)